Kantoor


Casus advocatuur is een nieuw advocatenkantoor gevestigd in Arnhem.  Ik bied expertise op verschillende gebieden.

U, met uw casus (=zaak), staat bij mij centraal. Particulier of ondernemer, bij mij kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en goed juridisch advies. Vanaf het kennismakingsgesprek tot het moment dat de kwestie is opgelost.

Aanpak

In een vroeg stadium bespreek ik met u de kans op slagen. Ook duidelijkheid over de kosten is voor u belangrijk. Tijdens het eerste gesprek dat wij met elkaar voeren breng ik het eerste halfuur niet bij u in rekening. Hierdoor kunt u de zaak aan mij voorleggen en zal ik een eerste inschatting maken zonder enige financiële belemmering voor u. Mogelijk komt u in aanmerking voor gefinancierde (pro deo) rechtshulp. Ik reken dat graag voor u uit. Ik bied ook de mogelijkheid om vaste prijsafspraken te maken. Behalve de kosten van de advocaat kunnen er ook andere kosten in rekening worden gebracht zoals griffierechten. Meer informatie vindt u hierover op de tariefpagina.

Vrij inloopspreekuur

Er is een vrijblijvend inloopspreekuur. Tijdens dit spreekuur geef ik kort juridisch advies.

Wel of niet aansprakelijk? Wat zijn mijn kansen bij letsel? Wat komt er allemaal bij een echtscheiding kijken? Voor deze en andere juridische vragen sta ik u graag te woord.

Ik vraag u wel een afspraak te maken, zodat wachttijden kunnen worden voorkomen. Hiervoor verzoek ik u onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht